Transformerende hypnoses

Hoe zou je leven eruit zien als jouw kritische stem zijn mond eens houdt? Met hypnose wordt je je bewust van de gesprekken die je in je hoofd voert met jezelf. Je ondervindt hoe je kunt zien wat er is, in plaats van wat je denkt te zien. Hypnose zet transformatieprocessen in gang waarbij je belemmerende overtuigingen loslaat voor een liefdevolle, zelfverzekerde en ontspannen jij!

De voordelen van hypnose

Hoe het werkt? Hypnose is een natuurlijke trance waardoor je makkelijker nuttige suggesties opneemt en opslaat in het onderbewuste. Nuttige suggesties om rust, ontspanning, zelfvertrouwen, je energieniveau en creativiteit te verhogen, maar ook om van je angsten (zoals examenstress, faalangst of spreekangst) en onverklaarbare klachten af te komen (zoals migraine, hoofdpijn, allergie, maagklachten, buikpijn, eczeem). In hypnose heb jij altijd de controle en blijf je je bewust van elk moment. Dit waarborgt dat de suggesties goed aansluiten bij wat jij nodig hebt. 

Daarnaast kan je in hypnose aangename gevoelens opwekken en terwijl je je goed voelt opnieuw naar je problemen kijken. Je vindt hierdoor gemakkelijker nieuwe oplossingen die voor de hand liggen en die je jaren over het hoofd hebt gezien en zorgt dat de angst, spanning of onzekerheid e.d. verdwijnen.

"Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis"  ~Albert Einstein

Hoe kun je oefenen?

Op het platform krijg je instructies en oefeningen over hypnoses:

  • Je kunt verschillende hypnoses doen in verschillende thema's of problemen.
  • Je ondervindt hoe je je hoofd rustig maakt en goede gevoelens kunt opwekken. 
  • Je ervaart dat je je gemoedstoestand en staat kunt beïnvloeden door middel van hypnose.
  • Je ontdekt dat suggesties je kunnen helpen om op andere manieren naar je problemen te kijken en nieuwe invalshoeken te ontdekken.
  • Je beleeft de vele voordelen zoals rust in je hoofd, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en het reguleren van je emoties wat goed is tegen angst. 

Wil je rust in je hoofd, zelfvertrouwen en meer? Op het Lichter Leven Platform krijg je onbeperkt toegang tot ademhalingoefeningen, meditaties en hypnoses, yogalessen en yoga nidra; waar en wanneer het jou uitkomt.

Ga naar het platform

Over de schrijver
Reactie plaatsen