Marjolein staat op het strand met open houding en gespreiden armen richting de ondergaande zon en de zee

Maak de reis 'naar binnen'

voor meer rust en ruimte in jezelf

Levensmissie

Mijn naam is Marjolein en mijn levensmissie is om jou rust en ruimte in jezelf te laten ervaren en je bewust te maken van het licht in jezelf. Jezelf leren kennen en je ervoor openstellen is de eerste stap.

Op mijn eigen pad van heelwording ben ik zelf veel uitdagingen aangegaan. Er ging een wereld voor mij open, maar vooral de innerlijke rust en de verbinding met mijzelf was heel speciaal.

Met veel liefde begeleid ik mensen bij de reis ‘naar binnen’ dit doe ik door middel van o.a. yoga, ademwerk, hypnotherapie, energy healing,  soundhealing en plantmedicijnen.

Marjolein staat ontspannen met handen in namaste in de duinen

Ik verlangde naar rust in mijn hoofd

Mijn naam is Marjolein en even stilstaan, dat kende ik vroeger niet. En ik was me er niet eens bewust van. Ik hield van de grenzen opzoeken en ze te overschrijden. Ik bleef altijd maar doorgaan. Want als ik niet door bleef gaan, dan dacht ik dat ik niet goed genoeg of niet waard was.

De zelfliefde en zelfacceptatie was ver te zoeken. ik wees mezelf liever af. En daarnaast was ik ook nog bang om fouten te maken, bang om te falen en dat mensen me daardoor gingen afwijzen. Bang voor wat andere mensen van me denken.

Ik voelde me onzeker en gestresst. De innerlijke rust, dat is waar ik naar verlangde.....

Ik wilde de leiding weer hebben over mijn eigen leven, maar ik miste de energie en kracht. Ik dacht dat ik nooit meer uit die vicieuze cirkel zou komen..... totdat ik te lang was doorgegaan met mezelf uitputten en afwijzen.

Marjolein doet yogahouding Wild Thing (ookwel Camatkarasana genoemd) op het strand

Ik ging het anders doen....

Toen ik over mijn eigen grens was gegaan, moest ik verplicht ‘even stil staan’.  En dit werd vervolgens mijn grote inzicht om weer innerlijk rustig te worden. Ik besloot dat ik het zo niet meer wilde en ging het anders doen waardoor ik mij krachtiger en energieker voel als ooit te voren!

Ik werd bewust van mijn belemmerende overtuigingen en hoe ze mij tegenhielden om mijn hart te volgen en te leven vanuit vertrouwen. Ik dacht namelijk dat ik niet goed genoeg was, dat ik geen fouten mocht maken en ik was bang wat andere mensen van me dachten. Dit gaf me veel stress.

Ik herontdekte de sprankelende energie van vroeger, de vreugde, het plezier en het allerbelangrijkste liefde voor mezelf. Ik doe nu waar IK blij van wordt.

Ik maak nu gezonde keuzes voor mezelf:

  • ik weet waar mijn grenzen liggen en doe wat ik belangrijk vindt --> ik volg mijn hart ❤️ 
  • Ik weet nu hoe ik ruimte voor mezelf maak --> ik mag er zijn🌹
  • ik neem mijn me-time momenten --> ik voel weer rust in mijn hoofd🙏

En bovenal heb ik vertrouwen dat ik de juiste stappen en keuzes in mijn leven maak, omdat ik in verbinding ben met mezelf.

Marjolein staat op het strand met open houding en gespreiden armen richting de ondergaande zon en de zee

Dit kun jij nu ook!

Door verschillende methodes ontdekte ik dat mijn overtuigingen en gedachtes mij tegenhielden om mijn hart te volgen,  te leven vanuit vertrouwen en mijn hoofd rustig te houden. Ik besteedde meer tijd aan persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en me-time. Vooral door het ademwerk, de meditaties en hypnose leerde ik veel nieuwe dingen over mezelf waardoor ik onvoorwaardelijk mezelf kon zijn. 

Ik werd bewust van mijn belemmerende gedachten, maar leerde ook anders waar te nemen, ging mezelf waarderen en kon niet-helpende overtuigingen loslaten. En zo kreeg ik de leiding over mijn eigen denken, voelen en doen

Dit gun ik ook voor jou! Daarom heb ik mijn jarenlange ervaring in stress en onzekerheid vertaald in een online platform om een thuisbasis te bieden voor iedereen die innerlijke rust, zelfvertrouwen, kracht en zelfliefde, oftewel een Lichter Leven wilt (blijven) ervaren.